Pelikaverit

Pelikaverit

 

Reikäpallon perässä juokseminen on suhteellisen tuoretta toimintaa. Olemme tiiviisti mukana lajin kasvussa ja kehityksessä, ja haluamme kasvaa sen mukana. Oma kehityksemme alkoi pienimpien parissa, vuosien varrella olemme hankkineet kalakavereita monista piireistä. Kumppaneidemme kuulumisia löytyy helpoiten tältä sivulta.

 

 Suomen Salibandymaajoukkue

Realstick on etuoikeutetussa asemassa maailmanmestareiden yhteistyökumppanina. Saamme arvokasta tietoa ja taitoa huippumailojen tuotekehitykseen. Tuemme miesten, naisten ja nuorten maajoukkuetta mailayhteistyökumppanina.

Lue maajoukkueiden viimeisimmät kuulumiset:

www.salibandyliiga.fi/maajoukkueet

 
     
 

Venäjän maajoukkue - Venäjän salibandyliitto

Kyllä - Venäjän salibandy kasvaa! Odotamme tuota hienoa ja kamalaa hetkeä, kun Venäjän markkinat innostuvat salibandystä – jättikokoisten jääkiekkovaltojen säbäbuumi käy kalliiksi Suomen ja Ruotsin mestaruuksille...

Realstick tukee salibandyn kasvua myös Venäjällä.

Venäjän liiton sivut:

http://www.ffrus.ru/

 
  Suomen Cup
 
 

Suomen Cup, tai TEHO-cup 

Myös Suomen Cup nauttii Realstickin luottamuksesta. Olemme mukana tukemassa cup-järjestelyjä taloudellisesti. Cupin hienous on lajin kirjavuuden esiintuleminen: 3-divarin joukkue liigajoukkuetta vastassa omalla kotiareenallaan voi olla monen katsomossa istuvan juniorin vuoden kohokohta. Jännittäviä pelejä ja päätöntä tunnelmaa, istuu hyvin Realstickin maailmankatsomukseen!

http://salibandyliiga.fi/suomen-cup

 
 

Tyttösäbä on Timanttia!

Realstickin liittoyhteistyö alkoi Tyttösäbä-projektista vuonna 2010. Ympäri Suomen järjestettävät Tyttösäbä-tapahtumat vievät vuoren muhametin luo kerta toisensa jälkeen. Uusia säbäfriikkejä syntyy joka tapahtumassa, ja laji saa positiivista näkyvyyttä. Tämähän sopii, kaikenlainen friikkeily on lähellä Realstickin sydäntä. Ja tytöt myös!

www.tyttosalibandy.fi

 
 

Kirkkonummi Rangers

Kirkkonummen ykkösdivarin M1-edustusjoukkue juoksee Realstickin lipun alla. Kausi ei ole ollut aivan paras mahdollinen, mutta kuka välittää sukseesta jos veri vetää kentälle jatkuvasti? Rangers pelaa kovaa, ja he ovat arvokas kumppani Realstickin tuotekehityksessä. Lue Kylien jätkien tuoreimmat kuulumiset:

www.kirkkonummirangers.fi